Üveghegy

Az első magyar hegymászóblog. Tudomásom szerint. Emiatt minden, ami ezen téma alatt előkerülhet, az itt elő fog kerülni.

Friss topikok

Linkblog

Utolsó kommentek

HTML

Beszállás

2006.11.21. 20:54 | steinmann | Szólj hozzá!

Ünnepi nap a mai. Nemcsak azért, mert ma elindul a blog.hu (Respect, s ennyiben off), hanem mert végre hozzáláthatok ahhoz, hogy megvalósítsam a hegymászóblog koncepciót.

Először is. elérkeztünk a mászószezon végére, tehát most van némi idő arra, hogy elgondolkodjunk részben az év eseményein, ezek tanulságain valamint számos olyan töprengenivalón, amelyek kavarognak bennünk. Illetve egyelőre bennem. Mert majd lesz - tervezem - hogy társ(ak)at találjak a blog szerkesztésére.

De igen, jól gondolod, kellene ehhez egy saját template, mert milyen már az, hogy. De egyelőre viszont ez tetszik, majd kipróbálunk valami mást is.

Mi lesz itt? Hegyek. Természetesen a hegymászás, mint sport és annak lehetőség szerint mindenféle ága, valamint az ehhez kapcsolódó témák egybegyűjtve. Persze van olyan, hogy szikla.hu meg sok-sok lap.hu végződésű oldal is, ahol ezzel foglalkoznak. De ez itt az enyém, tehát szubjektív, és az is maradhat. Legalább én könnyen elmondhatom a gondolataimat (hiába, ez egy önző sport blogja), lehet glosszázgatni, s persze lehet kiosztani egymást, mint a szikla portálon. Náluk azonban aktívabb leszek (aktívabbak leszünk). Szóval éljen az első hegymászóblog!

Címkék: sport hegymászás beszállás

A bejegyzés trackback címe:

https://uveghegy.blog.hu/api/trackback/id/tr7518209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása